fbpx
Logo

Medewerkers kantoor

Johan Van Nuffel

Algemeen coördinator

Als oprichter en coördinator van Activak vzw leidt Johan samen met Kelly alles binnen de organisatie in goede banen.

Hij houdt zich verder bezig met het opvolgen van verschillende externe commissies zodat we Activak binnen het jeugdlandschap kunnen plaatsen.

Daarbuiten houdt hij zich ook bezig met het opvolgen en leiden van het team, en zorgt hij voor de eerste contacten naar nieuwe samenwerkingen.

Kelly Michielsen

Financieel coördinator

Kelly is reeds jaren actief binnen de organisatie, en houdt zich bezig met alles van de financiën.

Gill Bouton

Educatief medewerker

Gill is educatief medewerker en verantwoordelijk voor de kookploegen. Hij selecteert de juiste vrijwilligers die heerlijke maaltijden kunnen bereiden, begeleidt hen in de voorbereiding en overloopt met hen de menu's.

Daarnaast ondersteunt hij anderen mee in de zoektocht van vrijwilligers die als animator mee op kamp gaan.

Inhoudelijk bereidt hij alle kampen voor en zorgt hij ervoor dat alles duidelijk is voor onze vrijwilligers.

Tom Baert

Beleidsmedewerker

Als beleidsmedewerker is hij verantwoordelijk voor het schrijven van de beleidsteksten binnen Activak en het uitwerken van de lange termijn visie van de organsatie.

Als communicatiemedewerker zorgt Tom voor het up-to-date houden van de website, de nieuwsbrief en de communicatie naar de vrijwilligers.

Tot slot is hij mee verantwoordelijk voor de kadervorming en staat hij in voor de opvolging van de cursussen en losse vormingen voor onze vrijwilligers.

Katia Fraters

Administratief medewerker

Als administratief medewerkster zorgt hij mee voor de inschrijvingen, het beantwoorden van vragen en allerlei administratieve taken.

Siel Yperman

Educatief medewerker

Siel is educatief medewerker en verantwoordelijk voor de vrijwilligerswerking. Samen met Gill en Dorien staat zij in voor de coaching en begeleiding van onze vrijwilligersploeg.

Zij leest ook alle voorbereidingen na, en waakt over de kwaliteit van de spelen.

Deze zomer zal je ze ook zien bij de opstart van één van onze kampen.

Dorien Mellaerts

Educatief medewerkster

Dorien organiseert mee de kampen. Ze legt de uitstappen vast, boekt verblijven en zorgt ervoor dat onze vrijwilligers over de juiste informatie beschikken.

Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de schoolprojecten.

In de zomer zal zij ook mee instaan voor het beheren van het magazijn.

Tot slot vormt zij mee een aanspreekpunt voor onze vrijwilligers. Zij kijkt er mee op toe dat de planning helemaal in orde is en alle vrijwilligers hun vragen beantwoord worden.

Back to Top