fbpx

Escaperoom Kamp

Superleuk kamp voor escaperoom-fans van het eerste uur

escape 2024r n003Heb jij altijd al gedroomd van een spannende week vol mysterie en uitdagingen? Dan is ons Escaperoom-kamp precies wat je zoekt!

Dit wordt een onvergetelijk avontuur waarbij je niet alleen je eigen grenzen verlegt, maar ook je vaardigheden als echte escaperoom-meester ontwikkelt. Gedurende de week ga je samen met andere slimme en creatieve geesten werken aan je eigen escaperoom.

Van het bedenken van intrigerende puzzels tot het ontwerpen van geheime doorgangen, jullie zullen samenwerken om een escaperoom te creëren die deelnemers tot het uiterste zal drijven. En natuurlijk moeten uit jullie eigen creatie en die van de andere teams tegen vrijdag zien te ontsnappen! Maar dat is niet alles!

We bezoeken ook een echte escaperoom, waar jullie vaardigheden tot het uiterste worden escape 2024r n001gebracht terwijl je probeert te ontsnappen uit een doolhof van raadsels en mysteries. En om je scherp te houden, hebben we ook nog een uitdagende escapebox voor jullie in petto. Jullie hebben slechts 90 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen!

Bereid je voor op een week vol spanning, teamwork en natuurlijk heel veel plezier. Durf jij de uitdaging aan?
Schrijf je snel in voor het Escaperoom-kamp en maak je klaar om de meester van het mysterie te worden!

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Alle activiteiten
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

350,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten van dit kamp:

 • Escaperoom ontdekken
 • zelf escaperoom maken
 • Escapebox spelen
 • coole spelactiviteiten

Een zomerkamp vol fun en doordenken is echt iets voor jou.

Escaperoom Kamp

Zomer2024

zo 18 augustus 2024 - vr 23 augustus 2024

6 dagen

12-15 jarigen

JVC Munchenhof

8920 Langemark , België

350

JVC Munchenhof 8920 Langemark , België

Munchenhof draagt al 3 generaties lang gastvrijheid hoog in het vaandel. Een enthousiast team zorgt voor een aangenaam verblijf.

Ons jeugdverblijf is verdeeld in twee blokken en telt samen 39 kamers.

Enerzijds is er Block Rose, met 17 kamers waarin 58 personen kunnen verblijven. Dit blok bevindt zich in het centrale hoofdgebouw, boven de receptie en het restaurant en telt 2 verdiepingen die te bereiken zijn met een lift of trap.

Anderzijds is er Block Gould en telt 18 kamers die onderdak kunnen verschaffen aan 70 personen. Het bevindt zich aan de achterzijde van het Munchenhof.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een toilet en douche en stapelbedden met 6 of 8 bedden. Elk hotelblock heeft een lobby met een groot flatscreen TV en pooltafel.
We beschikken eveneens over een aantal één- en tweepersoonskamers. Hier beschikt u als gast over een TV op de kamer. Deze kamers zijn steeds gescheiden van de meerpersoonskamers.

We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum type C met toegankelijkheidslabel A.Maar iedereen is er welkom om te overnachten. Deze realisatie was mogelijk dankzij de financiële steun van Toerisme Vlaanderen.

JVC Munchenhof
8920 Langemark
België