fbpx

Pony-meidenkamp

Pimp je pony maar ook jezelf met de tofste meiden op dit zomerkamp!

Zomerkampen:
Pactivak shetlander 014onykamp voor echte meisjes!

Ontdek de magie van het Pony Meidenkamp! Tijdens deze onvergetelijke week beleef je rij-avonturen met stijl op de schattigste Shetlandpony’s ever.

Laat je rijvaardigheden zien tijdens de ponylessen van onze animatoren en geniet van de vrijheid op de rug van deze superleuke dieren terwijl je de geheimen van het ponyrijden ontdekt.

Betreed de schijnwerpers in onze Beauty & Pony Show! Toon niet alleen je talent als ruiter, maar ook je zorgzame kant als de ultieme verzorger van deze prachtige Shetlandpony’s. Verwen jezelf met meidenverwennerij! Laat je nagels schitteren met trendy kleuren, experimenteer met creatieve kapsels en ontspan met gezichtsmaskers. Bespreek de nieuwste modetrends en showbizz-roddels met je nieuwe vriendinnen.

Bouw blijvende vriendschappen op terwijl je samen avonturen beleeft, deelneemt aan buitenactiviteiten en geniet van gezellige avonden onder de fonkelende sterrenhemel.

Laat de zomer van je dromen beginnen op ons Pony Meidenkamp, waar de magie van pony’s, met name de schattigste Shetlandpony’s ever, samensmelt met de gezelligheid van meidenplezier. Dit is jouw kans om de perfecte combinatie van avontuur, vriendschap en zelfontdekking te ervaren. Mis het niet!

Laat je betoveren door het Pony Meidenkamp en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

295,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten van dit zomerkamp:

  • Superleuke ponyrijlessen op de shetlanders
  • Shetlanders doorlopende verzorgen
  • Diverse meiden-activiteiten.
  • Mee de andere dieren verzorgen
  • lekker chillen op kamp

Extra lang zomerkamp is extra lang genieten !

Een zomerkamp tussen vor spanning en avontuur is echt iets voor jou.

Pony-meidenkamp

Zomer2024

zo 4 augustus 2024 - vr 9 augustus 2024

6 dagen

7-11 jarigen

Klein Vossen

3890 Montenaken , België

295

Klein Vossen 3890 Montenaken , België

Ergens tussen Sint-truiden en onze taalgrens vind je Montenaken terug. Het is in dit dorpje dat je Klein Vossen Park terugvindt. Tussen de uitgestrekte velden, baten Koen, Mariska en de kinderen deze gezellige boerderij uit.

Hoewel boerderij misschien niet het juist woord is, want naast schaapjes en pony’s vind je in Klein Vossen park ook slangen, lama's, damherten, nandoes, wolvarkens, ...terug.

Helemaal vooraan op het domein staat het kamphuis. Dit is voorzien van 3 grote slaapzalen, voldoende sanitaire voorzieningen, een ruime eetzaal en aangrenzende keuken.

De achterdeur van het kamphuis komt meteen uit op de centrale tuin, waar een aantal speeltuigen voorzien zijn, maar waar bovenal ook een hoop dieren rondlopen. Verder strekt het domein zich eindeloos uit over de velden met de stallen en pistes voor de pony’s. De nabije omgeving leent zich perfect tot lange wandelingen en een welverdiende picknick in de vrije natuur!

Klein Vossen
3890 Montenaken
België