fbpx

SUPER pretparkweek

Super amuseren in de Efteling en drie andere pretparken doe je op het super pretparkkamp.

Zomerkampen: Superpretparkkamp

218

Welkom avonturiers, neem een plekje in en maak je klaar voor de meest geweldige pretparkweek van de lage landen! De komende vijf dagen gaan we op ontdekkingsreis in de coolste attracties waar je nog lang over zult napraten.

Stap binnen in de betoverende wereld van virtual reality en beleef een spannend avontuur op Mount Mara of trotseer als een dappere adelaar de storm in The Dreamcatcher. Wil je het liever wat rustiger aan doen? Geen probleem! Bobbejaanland heeft zeker leuke attracties voor jou. En op warme zomerdagen kun je verfrissing vinden in de Indiana River. Plezier gegarandeerd!

Maar natuurlijk zou het geen superpretparkweek zijn als we ons beperken tot slechts één park. Wat denk je van een ritje in de talrijke attracties van Walibi? Heb je de Tiki-Waka of Tiki-trail al geprobeerd? Deze nieuwe attracties zijn zeker de moeite waard. Vergeet niet plaats te nemen op de spetterende Pulsar of durf jij het aan om 77 meter kaarsrecht naar beneden te vallen?

En alsof dat nog niet genoeg is, staat ook Walibi Holland op het programma! Binnen 2.8 seconden naar 90 km/u in de Xpress Platform 13. Ervaar hoe het is om geen zwaartekracht te voelen in de nieuwste achtbaan, Lost Gravity. Een extreme tocht waarbij je niet meer weet wat boven en onder is. Hoe spannend is dat?

En om ons super pretparkavontuur af te sluiten, gaan we voor de vierde keer deze week aan boord van de bus, deze keer richting de Efteling! Pardoes en Pardijn heten je alvast welkom en openen de deuren naar hun betoverende wereld. Sprookjes komen hier tot leven, maar ook te gekke attracties wachten op jullie. Durf de strijd aan te gaan met de draak en wie weet win jij wel 1001 dukaten! Maar pas op, Baron 1898 bezorgt jou de grootste kriebels. Recht naar beneden in een vrije val, want op grote diepte wacht de rijkdom!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt geen vervoer door ons voorzien en reis je gewoon op eigen initiatief naar de kampplaats. Je checkt in op zondag namiddag/avond en op vrijdagnamiddag om 16.00 u zal het kamp teneinde lopen en kan je naar huis vertrekken naar een zalig bad en goed na te genieten van de fantastische herinneringen van dit zomerkamp.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

217

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiast animatoren

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

215

419,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten op dit zomerkamp ?

 •  een bezoek aan de Efteling
 •  een bezoek aan Bobbejaanland
 •  een bezoek aan Walibi Waver
 •  een bezoek aan Walabi Holland
 •  De tofste activiteiten op het domein waar we overnachten

Kortom, een super pretparkkamp waar je kan naar uitkijken.

SUPER pretparkweek

Zomer2024

zo 11 augustus 2024 - vr 16 augustus 2024

6 dagen

12 - 17 jarigen

Domein Bielebale

2930 Brasschaat , België

419

Domein Bielebale 2930 Brasschaat , België

bielebale 2Activak zal deze zomer afwisselend logeren in het gebouw van 53 personen en de twee nieuwe gebouwen van 78 personen.

Bielebale telt drie kamphuizen van 53, 32 en 46 personen waarvan het eerste het label A en de laatste twee het label A+ hebben gekregen. De twee nieuwe vakantiehuizen zijn m.a.w. volledig rolstoeltoegankelijk en aangepast aan mensen met een sensoriële beperking. Bovendien is er aandacht voor meer prikkelarme ruimtes en structuur in de nieuwbouw.

Ook een grote troef van Bielebale is dat de twee nieuwe kamphuizen onderling gecombineerd kunnen worden tot één groot kamphuis van 78 personen. Dit in combinatie met het huidige gebouw kom je tot een totaal van maar liefst 131 bedden!

Onder het motto “in de natuur voor de natuur” hebben de nieuwe vakantiehuizen van Bielebale een milieuvriendelijk karakter. Dit komt onder andere tot uiting in de groendaken op de gebouwen. Deze groene lijn wordt op het hele domein doorgetrokken. Zo wordt er met ecologische producten gepoetst, wordt er aandacht geschonken aan afvalsortering en wordt er bewust omgesprongen met energie. Op deze manier draagt Bielebale een steentje bij aan het milieu. Daarom wordt er ook van de groepen verwacht dat er ecologisch gestorteerd wordt en dat er energiebewust gelogeerd wordt.

Over groen gesproken, je kan op Bielebale ook ontspannen op het grote terras of hevig inspannen in de omheinde tuin.

Domein Bielebale
2930 Brasschaat
België