fbpx

Zeedierenkamp Neeltje Jans

In het water bij de haaien, zeehonden en zeeleeuwen ? Dit dierenkamp is de max
Zeedierenkamp Neeltje Jans
Leeftijd Periode Locatie Prijs
9 - 14 jaar 21 juli - 26 juli  De Koebel
LM Burgh-Haamstede
435 Nu Inschrijven
9 - 14 jaar 11 aug - 16 aug  De Koebel
LM Burgh-Haamstede
435 Nu Inschrijven

Video

Zomerkampen: Zeedierenkamp in Neeltje Jans

117

Stap met ons mee op de bus in Antwerpen en ga mee naar onze nieuwe locatie Neeltje Jans voor dit geweldige zeedierenkamp.
We slapen in de nabijheid van Deltapark Neeltje Jans en brengen 3 dagen een bezoek aan dit park.

Geniet van een boottocht op zee en ga mee het water in met de zeeleeuwen en zeehonden in het park. Je komt alles te weten over hun leefwijze en wie weet mag jij wel helpen met hen te verzorgen want jij krijgt de kans om een blik te werpen achter de schermen van Neeltje Jans. Als aandenken mag je op de foto met één van de dieren en deze foto krijg je mee naar huis.

Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Dit unieke bouwwerk heeft de kans op overstroming gigantisch verkleind. Jij kan een kijkje gaan nemen hoe dit er vanbinnen en vanbuiten uitziet.
Bij mooi weer kan je gaan afkoelen in het waterpark van Neeltje Jans.

Neem plaats op de waterglijbaan en roetsj naar beneden en leef je helemaal uit in de allerleukste waterspeelplek die121 je ooit bezocht! Wil jij bovendien ook eens ervaren hoe het voelt om in een orkaan terecht te komen? Neem dan plaats in de orkaanmachine. Pas op dat je niet omvergeblazen wordt! ALs dat nog niet gebeurd is door het spannende aanbod van dit dierenkamp!

Als kers op de taart heb we nog een unieke ervaring voor jou in petto!
Trek je wetsuit al maar aan en zet je snorkel zeker op. Jij gaat het water in door middel van een kooi en onder professionele begeleiding. Nu vraag je jezelf af, waarvoor deze kooi dient? Wel, aan de andere kant van de tralies zwemmen haaien die honger hebben! Niet gevreesd, jijzelf zal niet het hapje zijn, maar wel het voedsel dat jij mee het water inneemt. Met behulp van een voertang mag jij deze prachtige dieren voederen.

De unieke ervaringen zijn nog niet gedaan, want wat dacht jij ervan als we na sluitingstijd gewoon bij de haaien slapen? Nee nee, geen paniek! We leggen onze matrasjes aan de andere kant van het aquarium en wanneer we ’s morgens wakker worden, zien we de haaien zwemmen achter het glas. Dit is het ideale moment om al je vragen te stellen aan de trainers die samen met jou hier zullen overnachten.

123We logeren niet ver van het strand, dus ook een dagje op het strand mag zeker niet ontbrekenop dit zomerkamp deze week! Geniet van de heerlijke zeelucht, het zalige zand tussen je tenen en de leuke activiteiten die de animatoren voor jullie voorzien.

Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooie foto, een diploma van Neeltje Jans en uiteraard met tal van prachtige ervaringen om nooit meer te vergeten!

 

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt er busvervoer door ons voorzien en reizen we in groep naar de kampplaats. Je checkt in op zondag aan de parking van Metropolis Antwerpen waar onze animatoren u en uw kind(eren) zullen opwachten.
Op vrijdag komen we op dezelfde parking terug samen om de kinderen terug op te pikken. In de laatste info zal je een richtuur krijgen, maar best kan je onze facebook-pagina goed in de gaten houden voor het realistische uur van aankomst.
Onze animatoren houden zelf deze uren bij vanop de bus. Bent u te vroeg, dan kan u altiijd aan Metropolis nog iets drinken of eten.

Mogen we wel vragen bij aankomst op de parking u zeker aan te melden bij de animatoren, zodat zij goed weten wie al vertrokken is en wie niet.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

117

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     busvervoer vanuit Antwerpen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
 •     Het gebruik van fietsen doorheen de week

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de opstapplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

121