fbpx

Pony-meidenkamp

Pimp je pony maar ook jezelf met de tofste meiden op dit zomerkamp!
Pony-meidenkamp
Leeftijd Periode Locatie Prijs
7 - 11 jaar 30 juni - 5 juli  Klein Vossen
Montenaken
295 Reservelijst
7 - 11 jaar 7 juli - 12 juli  Klein Vossen
Montenaken
295 Nu Inschrijven
7 - 11 jaar 4 aug - 9 aug  Klein Vossen
Montenaken
295 Nu Inschrijven
7 - 11 jaar 18 aug - 23 aug  Klein Vossen
Montenaken
295 Nu Inschrijven

Zomerkampen:
Pactivak shetlander 014onykamp voor echte meisjes!

Ontdek de magie van het Pony Meidenkamp! Tijdens deze onvergetelijke week beleef je rij-avonturen met stijl op de schattigste Shetlandpony’s ever.

Laat je rijvaardigheden zien tijdens de ponylessen van onze animatoren en geniet van de vrijheid op de rug van deze superleuke dieren terwijl je de geheimen van het ponyrijden ontdekt.

Betreed de schijnwerpers in onze Beauty & Pony Show! Toon niet alleen je talent als ruiter, maar ook je zorgzame kant als de ultieme verzorger van deze prachtige Shetlandpony’s. Verwen jezelf met meidenverwennerij! Laat je nagels schitteren met trendy kleuren, experimenteer met creatieve kapsels en ontspan met gezichtsmaskers. Bespreek de nieuwste modetrends en showbizz-roddels met je nieuwe vriendinnen.

Bouw blijvende vriendschappen op terwijl je samen avonturen beleeft, deelneemt aan buitenactiviteiten en geniet van gezellige avonden onder de fonkelende sterrenhemel.

Laat de zomer van je dromen beginnen op ons Pony Meidenkamp, waar de magie van pony’s, met name de schattigste Shetlandpony’s ever, samensmelt met de gezelligheid van meidenplezier. Dit is jouw kans om de perfecte combinatie van avontuur, vriendschap en zelfontdekking te ervaren. Mis het niet!

Laat je betoveren door het Pony Meidenkamp en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !