fbpx

Extern - Kleuterridders en prinsessen

Een weekje leven als ridders en prinsessen ? Dat kan op dit kamp zonder overnachting

activak kleuter ridder prinses 001

Opgepast ridders! Tijd om je harnas boven te halen en je schild en zwaard op te blinken, want al gauw zal er een ware strijd losbarsten. Ben jij de held die het koninkrijk zal redden van de ondergang? Yes, gewonnen! Maak je dan zeker klaar voor het grote overwinningsfeest!

Trek je glimmende baljurk en glazen muiltjes al maar aan, prinses! De prins nodigt jou uit om mee naar het bal te gaan en er samen te walsen op prachtige muziek. Laat je zeker het hof maken door de prinsen strak in het pak! De hofnarren zorgen gegarandeerd voor het vertier.

Wil jij ook graag meegaan op dit grote avontuur? Vraag dan snel aan mama of papa om jou in te schrijven voor deze super stoere en lieve kleutervakantie!

 

Let op: dit is een kamp zonder overnachting.

110,-

Voldoende plaatsen over

Extern - Kleuterridders en prinsessen

Externe kampen2024

ma 19 augustus 2024 - vr 23 augustus 2024

5 dagen

3-6 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

110

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België