fbpx

Extern - Pretparkweek

Bezoek aan Efteling en Walibi Waver

Zomerkampen: Pretparkkamp (extern)

134

IJij bent tussen de 8 en 14 jaar en bent helemaal klaar voor een week spel en plezier! Je bent te vinden voor ruige activiteiten en durft je dan ook soms aan zotte dingen wagen.

Stap je mee met onze animatoren in de ‘Dalton Terror’ om tegen een snelheid van 110 km/u razensnel naar een diepte van 77m te dalen? Samen trekken jullie 1 volle dag naar het pretpark Walibi, waar je de tijd van je leven zal beleven.

Daarbuiten verken je deze week een superleuk zwembad. De waterrat in jezelf kan naar buiten treden, want je begeeft je 1 dag aan 100% waterpret. Duikers klaar? Zwemmen maar! Hou nog wat energie over, want ook de Efteling krijgt graag een bezoekje van jullie!

Durf jij je te storten op een huiveringwekkende vlucht in het donker? Je vliegt langs slangen, enorme roofvogels en je zal je amper kunnen inprenten waar je bent. Spannend in de ‘Vogel Rok’!

Schrijf je dus snel in voor een week pret van de bovenste plank! Je zal merken dat de  animatoren je beste vrienden worden, wanneer ze de waanzinnigste spelen voor je hebben uitgevonden!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

LET OP: Dit is een kamp ZONDER overnachting!

155,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten op dit zomerkamp ?

  •  bezoek aan Efteling
  •  bezoek aan Walibi
  •  een halve dag zwemmen
  •  De tofste activiteiten op het domein waar we overnachten

Kortom, een pretparkkamp om niet te vergeten.

Extern - Pretparkweek

Externe kampen2024

ma 5 augustus 2024 - vr 9 augustus 2024

5 dagen

9-14 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

155

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België