fbpx

Virtual Reality - extern

Superleuk zomerkamp voor de echte computerfreaks

Zomerkampen: VR kamp

173

Wat kan het leven soms saai zijn.. Pff, elke dag hetzelfde, nooit iets speciaals.. Met andere woorden: je hebt het helemaal gehad en wil graag een andere wereld induiken.

Maak je dan klaar voor de vakantie van je leven, want we zetten alles op z’n kop in deze week! Nieuwe werelden boordevol avonturen, de zotste spelen en zoveel meer; klaar om ontdekt te worden door niemand minder dan jij!


Samen met je beste vrienden en onze animatoren vlieg je mee in de virtual reality. Je leert een nieuwe werkelijkheid kennen wanneer je een bril opzet die je leven een pak kleurrijker zal maken. De bril creëert via een computer een omgeving die zo echt lijkt alsof het werkelijkheid is. Een week vol virtual games waarbij je je vrienden bovendien kan uitdagen voor de gekste ‘challenges’. Durf jij van een plank bovenaan een wolkenkrabber de diepte in te springen? Of neem je het misschien liever op tegen gevaarlijke trollen in een mysterieuze wereld?183

Onze animatoren nodigen je alvast uit in dit digitaal festijn en stomen je klaar voor een week vol plezier en buitengewone spelen. Jump on!

Let op: Dit kamp is zonder overnachting

140,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten van dit zomerkamp:

  • Dagelijks VR-sessies met Oculus brillen
  • Supertoffe games
  • Lazertag shooting
  • Games playstation
  • Nerfbattles
  • Toffe animatoren

Virtual Reality - extern

Externe kampen2024

ma 22 juli 2024 - vr 26 juli 2024

5 dagen

10-14 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

140

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België